Elenin duh - Turske-Serije.Net

Stare serije

Elenin duh

By  | 

Elenin duh je serija koja je snimana 2010 godine, produkcijske kuce telemundo.Kod nas je emitovana na Prvoj televiziji 2010 i 2011 godine.

ElenaPripremaju se dva istovremena vencanja na dva udaljena mesta, Eduardo sa Elenom i Oktavijo sa Elenom.Laura pokusava da spreci vencanje jer zna da Elena ne voli Oktavija. Eduardo napusta vencanje i zbog toga se Elena baca sa dvorca. Nakon tog dogadjaja Eduardo se udaljhava od porodice i dozivi nesrecu, u blizini hotela Elene Lafo gde ga ona pronalazi i spasava. Od tog dana ce se medju njima roditi ljubav. I ubrzo ce se vencati i Eduardo ce je odvesti na njegov imanje, gde ce pomen njenog imena izazvati razdor u porodici. Zato sto podseca na Elenu Kalkano.Elena se umorila od uspomena na Eduardovu pokojnu zenu i Zvukove koji joj ne daju mira, Elena provaljuje sobu na vrh tornja i otvara Pandorovu kutiju iz koje ce izaci mnogo mracnih tajni o Eduardu i njegovoj porodici a i njoj.

Elena je trudna i nosi Eduardovo dete. Eduardo ce misliti da dete nije njgovo. Medjutim Elena ce roditi dete u nekoj kolibi i recice joj da je dete mrtvo. Eduardo pomocu dnk testa ce saznati da je dete njegovo, ali mrtvo i krivi Montekrista za to. Montekristo govori da mora da ubije Elenu da bi postao vlasnik, jer je Elena izgubila razum. On ipak odustace od ubistva Elene.

Elenin i Eduardov sin je ziv, ali je otet. Mladi bracni par procice kroz mnogo nevolja dok ne pronadju dete. Kad pronadju dete i dovedu zivot u normalu, Elena saopstava Eduardu da ce imati jos jednu bebu i srecni i zadovoljni ce setati svojim imanjem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!