Elif - 1147. epizoda - Madžide, Kerem i Mahir su upucani - KRAJ SERIJE!

Elif

Elif – 1147. epizoda – Madžide, Kerem i Mahir su upucani – KRAJ SERIJE!

By  | 

Kimet se želi osvetiti Haktanirovima, onesvijesti Melek i zatoči Madžide. Želi da je ubije, ali Kerem stiže. Kimet je upucana od strane Rane koja se pokušala odbraniti jer je i nju željela Kimet ubiti. Rana bježi, Šafak pretuče Tufana, ali saopšti Žulide da želi razvod. Žulide je očajna, on joj govori da ide iz kuće. Kimet objašnjava Keremu da se htjela udati za njegovog oca, ali Madžide joj je stala na put. Mahir dolazi, Kimet mu govori da nije Ševkijev sin i da je nesposoban kao i njegov pravi otac. Mahir pokuša da joj uzme pištolj i u tom trenutku se čuje pucanj. Leman priznaje Šafaku šta je uradila. Kimet upuca Mahira, Madžide i Kerema. Mahir ostaje pri svijesti i uzima joj pištolj. Čeka policiju da je odvede. Elif dolazi i vidi Madžide i Kerema kako leže ranjeni. Dolazi policija i odvodi Kimet.  Leman priznaje Šafaku šta su uradili, vraća Žulide i sina. Svi se pomire.  Humejra plače, Levent je tiješi. Kerem je odvezen u hitnu, Asli je uz njega, a Madžide je mrtva. Mahir zagrli Elif i Melek.  KRAJ SERIJE.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site