Elif 249 i 250 epizoda! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif 249 i 250 epizoda!

By  | 

pageElif 249 i 250 epizoda!
249 epizoda

Zejnep želi ponovo preispitati svoju vezu sa Selimom. Selim traži od Zejnep da mu navede razlog njenog brzog odustanka od njihove veze. Zejnep je zatečena kada čuje šta je zapravo bio Selimov cilj. Feride uspeva spasiti Murata novcem koji je uzela od tetke, ali sada ona upada u nevolju zbog toga.

250 epizoda
Tulaj i Vejsel se vraćaju sa medenog meseca i Vejsel saznaje šta se sve desilo dok su bili odsutni. Tulaj shvata da Vejsel nešto krije od nje. Nakon što otkrije o čemu je reč, oseća da bi ona trebala doneti nove odluke. Vejsel u očaju traži pomoć od osobe od koje je inače nikada ne bi tražio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site