Elif 279 i 280 epizoda!

Elif

Elif 279 i 280 epizoda!

By  | 

pageElif 279 i 280 epizoda!
279 epizoda

Arzu svedoči Gondžinom i Vejselovom susretu i srećna je što sada ima adut kojim će se boriti protiv Gondže. Nurten saznaje ko je u stvari Elif, koja boravi kod njih, i nakon toga pokušava joj ući u trag jer ju je bila izbacila iz kuće. Međutim, Elif je uspela pobeći od Muhsina. Nurten ne otkriva Muhsinu Elifin pravi identitet i zajedno kreću u potragu za Elif. Arzu prisiljava Gondžu da podnese zahtev za razvod braka.

280 epizoda
Kiraz je donela odluku da kaže Aliji ono što je čula. Nurten i Muhsin i dalje traže Elif, a Muhsin misli da njegovu suprugu muči grižna savest. Muhsin napokon pronalazi Elif, a Nurten govori svojoj sestri Seher ono što je saznala o Elifinom identitetu. Tulaj govori Aliji i Kenanu u kakvom je Zejnep stanju i oni kreću iz kuće kako bi joj pomogli, ali time prepuštaju Kiraz i Sadika na milost i nemilost Arzu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site