Elif 3 epizoda,Melek umire!?? - Turske-Serije.Net

Elif

Elif 3 epizoda,Melek umire!??

By  | 

Melek umire!??
Arzi ima noćnu moru da je Elif Kenanova kći, budi se i uznemirena je.Arza preti Elif da je više ne želi videti u blizini Kenana.Vejsel govori Muratu da Melekin otac traži Elif i da ako mu je predaju dobiće brdo novca.Murat ga pita zar nije Melekin otac mrtav.Murat ga pita i da li će dobiti više novca nego što duguje.Vejsel kaže da hoće.Murat kaže da će naći Elif.

Kenanova majka se buni što Elifina prisutnost smeta Tugče i govori Kenanu da ako želi da njegova kći ima društo podari joj brata.Ona ga podseća da Arzu jako želi drugo dete.

Murat ispituje Zejnep gde je Elif i pita zbog čega toliko štiti Melek i Elif.Zejnep kaže da je pusti jer je već napeta.
Melek su potrebni lekovi.Zejneb je ostala bez posla i para.Zejnep u zlataru pokušava da proda uspomenu od majke kako bi Melek kupila lek.

Ipek je u sobi sa Elif i odjednom se oseća loše i gubi svest.Tugče zatvara Elif u ostavu.Zejneb je pored Melek koja spava i moli je da izdrži, govori joj da se ona(Melek) godinama starala o njima, a ona (Zejneb) nije uspela ni lek da joj kupi.Elif viče u ostavi:“Mama zašto si me ostavila“.Prikazuje se Melek čiji otkucaji srca staju.Zejnep plače i doziva lekare.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site