Elif 380. i 381 epizoda!

Elif

Elif 380. i 381 epizoda!

By  | 

maxresdefault-1Elif 380. i 381 epizoda!
380 epizoda

Kada Rabije nazove Melek, javlja se Asuman. Asuman shvata da Rabije želi reći istinu Kenanu i razmišlja šta da preduzme.Svi su srećni jer ce se Kenan napokon razvesti od Arzu. Nedždet saopšti Arzu da se Kenan želi razvesti od nje.Asuman sa ocem smišlja plan kako da spreči Rabije da kaže Kenanu istinu.. Asuman javi i Nedžetu da je Rabije zvala i da želi nešto reći Kenanu.

Erkut odlazi do Rabije da uzme Elif., ali nakon razgovora sa njom ostavlja joj Elif i odlazi.Asuman na kraju isključuje fiksni telefon.Pelin ponovo pokušava da dodje do Selima. Erkut se dogovorio sa Rabije da ce reći da nema nikoga kući i tako i i čini kad ode kod Nedžeta.Rabije i Elif su krenule kod Kenana kući da je Rabiije preda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


381 epizoda

Elif je srećna kada vidi da je ispred svoje kuće. Baš u trenu kada je krenula da pokuca na vrata, Asuman ih ugleda kroz prozor i odmah Džemal izadje i hvata Elif. Nedždet odlazi do Rabijine kuće i shvata da je nema. Džemal vodi Elif kroz neku šumu. Kenan dolazi do kuće i zatekne Rabije ispred ulaza onesvešćenu. Rabije mu ispriča sve. Kenan odmah krene da traži Elif koja je pobegla od Džemala. Džemal je ponovo uhvati. Kenan je na istom mestu gde je i Eli. Kako Džemal ne zna gde da odvede Elif zove Vejsela i pita ga da pričuva Elif dok on nee smisli gde da je smesti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site