Melek povlači tužbu, Arzu je puštena na slobodu!

Elif

Elif 390. i 391. epizoda! Melek povlači tužbu, Arzu je puštena na slobodu!

By  | 

maxresdefaultMelek povlači tužbu, Arzu je puštena na slobodu!
390 еpizoda

Kenan se razveo od Arzu i sud dodeljuje Tugče ostaje Kenanu. Arzu puna sebe govori da će nakon što izadje iz zatvora povratiti sve što joj pripada, čak i Tugče. Sprema se žurka povodom Elifinog povratka kući. Vejsel izlazi iz bolnice.Selim zove Kenana da ga pita da li je sve gotovo. Kenan muprenosi radosnu vest da se razveo od Arzu.. Erkut je stalno sa Asuman ( izgleda da mu se dopada ), a njoj je drago jer se spasila. Asuman vidi Gondžu kako stavlja lažan stomak i shvata da Gondža nije trudna. Elif sazna da je Melih mrtav.Tugče je jako bolesna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


391 epizoda
Melek odlazi u policiju i povlači tužbu protiv Arzu zbog Tugče, jer Tugče jjako nedostaje majka. Arzu je puštena iz zatvora i odlazi kuči. Kada pozvoni Erkut joj otvara vrata i ostaje bez reči. Selim pravi doručak za Tugče i daje joj da jede. Gondža ostaje bez reči kada vidi Arzu. Arzu pita Erkuta gde je Nedždet.Arzu i Gondža prebacuju jedna drugoj. Feride razgovara sa Serkanta, a Murat ih ugleda i nije mu baš prijatno. Koraj je zaprosio Pelin. Ona ne zna šta da radi. Selim se igra sa decom. Arzu je ljuta kada vidi Tugče, Indži i Elif kako se igraju ispred kuće, a Kenan i Melek su srećni dok gledaju decu….

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site