Elif 403 epizoda! Nedžat je mrtav?!

Elif

Elif 403 epizoda! Nedžat je mrtav?!

By  | 

Elif 403 epizoda! Nedžat je mrtav?!

Kenan želi da izjavi Melek ljubav, ali ga Elif prekida i govori da je Tugče nestala.Kenan i Melek su zabrinuti i odlaze da je traže. Kenan i Melek dozivaju Tugče. Arzu je ta koja je ukrala Tugče i odlazi sa njom. Zejneb ne može više da čeka dok Koraj navodno popravlja auto, pa mu kaže da on čeka tu, a da će ona da pozove nekoga.Zejneb poziva Selima i od njega saznaje da je Tugče nestala.Koraj nudi prevoz Zejneb i ona prihvata.

Kenan odlazi u policiju i prijavi Tugčin nestanak. Selim se iznenadi kada čuje od Zejneb da joj se auto pokvario i da je dovezao neki čovek. Tugče dolazi do Asuman u kući i Tugče se obraduje. Gondža nešto mulja sa advokatom.Erkut, nakon što sazna da Gondža nešto mulja u vezi njegovog novca odlazi u zatvor želeći videti Nedždeta i da mu kaže šta se dešava, ali saznaje od policajca da je Nedžet mrtav, da se desila tuča i da je Nedžet umro dok su ambulanta kola došla.Arzu dolazi kući i kaže da je došla videti kćerku kako ne bi posumnjali da ju je ona kidnapovala. Kenan, Selim i Melek je čudno gledaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site