Elif - 409. epizoda - Koraj kidnapuje Zejnep

Elif

Elif – 409. epizoda – Koraj kidnapuje Zejnep!

By  | 

Elif – 409. epizoda – Koraj kidnapuje Zejnep

409: Zejnep planira ispitati Melek zašto je odbila Kenanovu prosidbu. Međutim, Melek se ne javlja. Selim smiruje Kenana, neka da malo vremena Melek. Melek priča sa Feride i Tulaj, nije se nadala da će je Kenan zaprositi, već je mislila da samo pomaže oko Elif. Selim i Zejnep pokušavaju shvatiti razlog Melekinog odbijanja. Elif upita Kenana zašto se neće vjenčati. Zejnep ugleda u novinama nešto vezano za Koraja i izgovori njegovo ime. Selim je pita odakle ga poznaje, pa mu Zejnep ispriča da joj je Koraj pomogao kada joj se auto pokvarilo. Selim je bijesan čuvši to. Policija pokušava uhvatiti Koraja koji kidnapuje Zejnep. Arzu se prerušava u medicinsku sestru i tako planira pobjeći. ALi jedna od med. sestara shvati da je to Arzu i vrati je. Selim zove Zejnep, ali ona mu se ne javlja. Ovamo, Koraj dovodi Zejnep svojoj kući i veže je za stolicu. Pošalje sliku sebe i nje i zove Pelin. Pelin nazove Selima i infomiše ga o Zejnepinoj otmici. Elif i Indži su odlučne da pomire Kenana i Melek tj. da ih ujedine. Zejnep uspjeva udariti Koraja u glavu i pobjeći. A Selim i Pelin polaze u potragu za njom (Zejnep). Pošto je Indži javila Kenanu da Elif nije dobro, on užurbano stiže do njih. Koraj ponovo hvata i zarobljava Zejnep.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site