Elif-Kenan zaustavlja Melek i Elif na putu za Ankaru

Elif

Elif – 410. epizoda – Kenan zaustavlja Melek i Elif na putu za Ankaru!

By  | 

 Elif-Kenan zaustavlja Melek i Elif na putu za Ankaru

410: Koraj brzo vozi u inat Pelin i Selimu. Na kraju on i Zejnep završe sa slupanim autom, doživivši saobraćajnu nesreću. Selim pokušava izvući Zejnep, ali ga Koraj udara. Selim mu zaprijeti da će ga ubiti dok Pelin pokušava pomoći Zejnep. Pelin i Selim uspjevaju odvesti Zejnep u bolnicu. Pelin ga moli za oproštaj, kaje se. Selim joj oprašta i pruža novu šansu da mu bude prijateljica. Ona je srećna i zahvali mu se. Selim je u sobi kod Zejnep, koja je dobro. Ubrzo izlazi iz bolnice i dovedena je kući. Tulaj nagovara Melek da prihvati Kenanovu prosidbu. Melen dobija ponudu za posao i želi otići u Ankaru. Međutim ne zna na koji način da to saopšti Elif. Svi se protiv toga, prvenstveno Feride i Tulaj. Kenan se ljuti na Selima jer mu nije rekao za Koraja. Melen kreće za Ankaru, ali svi se spriječavaju. Gondža i Serdar se svađaju oko Tugče jer Serdar želi da je dovede kod sebe. Selim dovozi Elif i Melen na autobusku stanicu i opraštaju se. A onda javi Kenanu da su tu. Autobus kreće, no Kenan kreće za njima, zaustavlja autobus i moli Melek da ne idu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site