Elif - 414. epizoda - Dževahir saznaje da je Elif Melekina kćerka

Elif

Elif – 414. epizoda – Dževahir saznaje da je Elif Melekina kćerka!

By  | 

Elif – 414. epizoda – Dževahir saznaje da je Elif Melekina kćerka

414: Elif zapada u probleme želeći da se zahvali Jusufu što joj je spasio život. Dževahir želi oduzeti Jusufu radnju, ali mu to on ne dozvoljava. Nakon što vidi Elif u radnji kod Jusufa, Dževahir krene da je udari, ali ga Jusuf zaustavi. Melek ima problema na poslu. Jusuf samo ćuti i to izluđuje Dževahira. On dolazi u radnju gdje radi Melek gdje je i Elif. Ali on pohvali Melek i ne vidi Elif. Selim saznaje da Melek radi. Dževahir nije zadovoljan radom nekoliko radnica. Bahrije priča svašta o Melek i kako ima kćerku i da im smeta. Dževahir kada vidi Elif shvati da je Melekina kćerka. Simpatična mu je Melek. Selim mora izaći na tender o kome mu je Umir govorio, kako bi se izvukao iz teške materijalne situacije u kojoj je. Zbog toga mora prodati ergelu/ staju. Alije se ispočetka protivi tome, ali na kraju je primorana da pristane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site