Elif - 417. epizoda - Selim se vraća kući

Elif

Elif – 417. epizoda – Selim se vraća kući!

By  | 

Elif – 417. epizoda – Selim se vraća kući

417: Alije i Zejnep zajedno sa Elif odlaze na Kenanov i Tugčin grob. Elif se žali kako joj nedostaju i tata i Tugče. Zejnep plače. Čovjek koji pazi na groblje je informiše da je vidio Selima tu čitav dan, ali da je negdje otišao, ne zna gdje. Kasnije, Melek kada se vrati kući saznaje da Selima nema od jutra. Ljuti se na Zejnep jer joj nije javila. Svi su zabrinuti za Selima koga nema i koji je nedostupan. Jedan od Selimovih prijatelja je odlučan da mu pomogne, pronalazi ga i obećava pomoć. Javlja Zejnep da ne brinu. Vejsel i Tulaj zajedno sa Muratom nalaze novu kuću. Tu se dosele. Alije zagrli Selima kada ga vidi. Da li će Serdar da se osveti porodici Emiroglu tako što će doći do cijelog Selimovog bogatstva?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site