Elif - 418- Serdar kidnapuje Arzu i zarobi u podrum

Elif

Elif – 418. epizoda – Serdar kidnapuje Arzu i zarobi u podrum!

By  | 

Elif – 418- Serdar kidnapuje Arzu i zarobi u podrum
Arzu se pakuje jer izlazi iz bolnice. Čeka Erkuta. On obećava Asuman da će biti najbolji muž na svijetu. On govori Arzu da se spremi, doće po nju. Asuman glumi da spava, sve je čula i pita se sa kim to on potajno priča. Prati ga. Gondža i Serdar se dogovaraju da idu na odmor. Selim informiše Alije da ima lijepu vijest. Odlazi na sastanak da preuzme jednu narudžbu, ne znajući da mu je Serdar konkurencija.

Vejsel se obraduje zbog auta koje mu je Murat kupio od Tulajinog nakita. Džansu, Zejnepina učiteljica iznenađuje Zejnep i Alije svojim izgledom, puna pirsinga i tetovaža. Vejsel i Murat uspjevaju pribaviti mušterije, međutim niko ne želi ništa kupiti. Elif vidi kako polciija vodi Jusufa. Erkut dolazi po Arzu koja je odlučna da se osveti Melek. On joj govori da Melek nije kriva, neka prestane sa tom ludošću ako želi da joj on pomogne. Kada dođe u sobu po nju, vidi da je nema. Traži na recepciji da vrate snimak , da vidi gdje je nestala. Serdar je odveo Arzu u autu. Erkut je i dalje traži.
Vejsel i Murat zapisuju šta su uspejli prodati. Selim se smije vidjevši Džansu. Serdar i Gondža ipak odlažu put jer Serdar prvo želi da riješi sve sa Arzu, laže Gondžu da je došlo do neke greške pa moraju čekati. Umit je sa Selimovom porodicom na večeri. Selim primjećuje njegovo čudno ponašanje. Serdar drći Arzu zarobljeni i krivi je za Tugčinu smrt. Erkut se pita gdje je Arzu. Odluči da provjeri kamere u bolnici. Vidi da je Serdar odveo Arzu. Serdar leži pored Gondže kako ona ne bi shvatila nešto, a Erkut dolazi kod njegove kuće da spasi Arzu. Serdar donosi papir da ga Arzu potpiše. U pitanju je papir po kome bi on upravljao Nedžetovim bogastvom. Arzu odbija da potpiše pa on vadi pištolj kako bi je natjerao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site