Elif 433.- Policija pomoću Elif nalazi Jusufov pištolj

Elif

Elif – 433. i 434. epizoda – Policija pomoću Elif nalazi Jusufov pištolj!

By  | 

Elif 433.- Policija pomoću Elif nalazi Jusufov pištolj

433: Policija nalazi pištolj i odnešen je na analizu da se utvrdi da li je pucano iz njega. Gondža i dalje ne zna ko je vlasnik firme Doruklar, tj. ne zna da se radi ni o kome drugome do Serdaru. Kada joj Asuman saopšti to, ona odmah poziva advokata da potvrdi informaciju. Policajac hvali Elif što im je olakšala posao. Jusuf je ispitivan, on negira da je ubio Jildiz. Jusufovu i Dževahirovu radnju zatvataju. No, Dževahir je na silu otključava i govori radnicama da će raditi i to dvije smjene.
434: Elif sumnja u Jusufovu krivicu. Pita Melek da li ona vjeruje Jusufu. Zejnep želi da pomogne Selimu pa traži posao. Arzu prijeti Serdaru. Feride dolazi kod Melek i žali joj se kako joj ne ide baš najbolje. Melek nalazi čovjeka svog u krvi. Pita ga ko je. Feride je tužna jer joj i Murat ne vjeruje. Krvavi čovjek pita Melek za Jusufa, ona ga informiše da je optužen za ubistvo. Ajselin čovjek traži od nje da izda Emiroglu porodicu i nabavi mu novac. Nju izjeda savjest kako to da uradi porodici koja joj je pomogla toliko. Selim se i dalje trudi da nastavi posao. Ali mu nikako ne ide od ruke. Ajselin muž je primorava da izda Emoriglu porodicu. Melek pomaže čovjeku koga je pronašla u krvi. Gondža je i dalje ljuta na serada. On joj govori da ima iznenađenje za nju. Arzu i Umit se sretnu u parku. Zejnep počinje da radi. Ferhat, čovjek koga je Melek našla krvavog, krene da ubije Ajsegul, Melek ga sprioječi. Oni bježe od ljudi koji ga traže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site