Elif - 467. i 468. epizoda - Melek shvata da ih je Umit lagao

Elif

Elif – 467. i 468. epizoda – Melek shvata da ih je Umit lagao!

By  | 

Elif – 467. i 468. epizoda – Melek shvata da ih je Umit lagao

467: Umit se kaje što nije uzeo Elif, Melek dolazi i uvodi je u kuću. Elif duva svjećice i zaželi da Selim izađe iz zatvora. Arzu čeka Umitov poziv, tj. izještaj. Tulaj sa prijateljicom prodaje stvari.

Vejsel i Murat pored prodaju stvari iz auto. Melek sumnja u Ummita i štiti Elif. Umit govori Arzu da nije uspio uzeti Elif i uvjerava je da je bolje da odustane od osvete. Arzu je očajna što Umit nije uspio.
468: Alije se onesvijesti saznavši da nema novca na računu. U bolnici je, a Melek se pita kako nema novca i sumnja u Umita. Arzu iskorištava Asuman. Zejnep se iznenadi kada čuje vijest od Melek. Melek zove Umita i priča o nestanku novca sa njim, a ona ode na posao. Umit je laže kako bi dokazao Arzu da joj je vjeran. Dževahir dolazi na posao i ne zatiče Melek, ucijeni je da dođe za 5 minuta ili je otpuštena. Umit je uvjerava da će uspjeti izvesti robu na tržište. Melek nakon što vidi papire iz banke, shvata da ih je Umit lagao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site