Elif - 472. epizoda - Selim saznaje istinu, Erkut nudi Gondži pomoć

Elif

Elif – 472. epizoda – Selim saznaje istinu, Erkut nudi Gondži pomoć!

By  | 

Elif – 472. epizoda – Selim saznaje istinu, Erkut nudi Gondži pomoć
Selim pita Zejnep da li je dobro. Ona potvrdi, neka se odmori, svima im je nedostajao. Naročito Elif koja se jako obradovala. Melek želi da mu kaže istinu, ko mu je neprijatelj, a predstavlja se kao prijatelj. Erkut saznaje za Serdarovu smrt, Gondža mu sve ispriča što zna o Arzu. On se plaši da zna i za požar. Jusuf saznaje za Umita, a Melek ugleda advokata kako izlazi iz njegove radnje.
Vejsel i Tulaj se sreću i on priznaje da je bio uplašen da se više nikada neće vidjeti. Mire se i obećavaju jedno drugom da će zauvijek biti zajedno. Erkut obećava Gondži da će joj pomoći, ali ona mora odlučiti, on će doći poslije da čuje njenu odluku. Selim sve saznaje. Arzu uživa u svojim brojnim osvetama. Elif napreduje u školi. Selim se vraća svom poslu. Murat javlja Melek kako su se uplašili zbog Tulaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site