Umit bježi iz bolnice i prilazi Jusufu sa nožem

Elif

Elif – od 477. do 480. epizode – Umit bježi iz bolnice i prilazi Jusufu sa nožem!

By  | 

Umit bježi iz bolnice i prilazi Jusufu sa nožem

477: Selim saznaje da je Umit doživio nesreću i da je u bolnici i odmah dolazi kod njega. Umitovo stanje je kritično. Jusuf saznaje neke stvari vezane za Selima i Umita od kojih je jedna da je Umit bivši zarobljenik. Arzu je neraspoložena nakon svađe sa Umitom. Saznaje da je imao nesreću. Gondža i Erkut provode noć pijući alkohol jer su dobili tender. Selim posjećuje Umita koji se budi i kaje se za sve što je uradio. Jusuf upozorava Melek za Umita. Arzu odluči da posjeti Umita, ali ne zna da je Selim tamo.
478: Selim oprosti Umitu, još kaže da mu je uvijek vjerovao. Melek mu poželi brz oporavak. Arzu dolazi do vrata, ali kada vidi Melek i Selima kod Umita, vrati se. Prati njih dvoje i prisluškuje ih. Kada čuje šta pričaju, odlazi do Umita i poželi mu brz oporavak, ali mu kaže da ne može da vjeruje da joj je lagao. Umit bezuspješno pokuša pobjeći iz bolnice. Elif napravi robota i time iznenadi porodicu.
479: Selima izjeda krivica jer je sumnjao u Umita, Melek mu govori da je bio zabrinut za porodicu, te da je to razlog. Jusuf odlučuje da informiše Melek o svojim saznanjima. Selim priznaje Umitu da je sumnjao u njega. Bahrije ne mogavši šarmirati Dževahira, odluči da baci čini. Arzu ipak odlazi da vidi umita. Da li će se njenim mogućim susretom sa Selimom istina ipak otkriti?
480: Arzu u posljednjem trenutku uspijeva da izbjegne susret sa Melek i Selimom, ali ipak pronalazi priliku da Umitu otvoreno kaže da ne želi više da ga vidi. Strašno povrijeđen, Umit bježi iz bolnice sa namjerom da se osveti Melek za sve što mu je priredila. Vidi Melek sa Jusufom i pita se ko je to. Prilazi Jusufu sa nožem jer zna da ovaj zna sve o njemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site