Elif – 496. i 497. epizoda – Jusuf, Arzu i Umit su pušteni na slobodu!

Elif

Elif – 496. i 497. epizoda – Jusuf, Arzu i Umit su pušteni na slobodu!

By  | 

Jusuf, Arzu i Umit su pušteni na slobodu!

Prevod: Vivi

496: Arzu je uplašena kada ugleda policiju ispred svoje kuće. Policija je privodi tj. odvodi u policijsku stanicu na razgovor. Ona govori da nije kriva ni za šta. Jusuf pita Elif kako je sama došla. Ona veli da joj on nedostaje i da je plakala. Umit saznaje da je Arzu privedena. Zejnep ne može da pronađe Elif i zabrinuta je. Jusuf joj (Elif) govori da ode kući, sigurno se brinu za nju. Melek isto saznaje da je Arzu privedena. Umit kreće za policijom, upuca jednog policajca i odvede Arzu govoreći joj da mu ništa nije važnije od nje. Arzu mu predloži da bježe odmah. Elif se javi Zejnep i ona odmah ide po nju govoreći da se zabrinula. Arzu i Umit odlaze u čamac da bi pobjegli u inostranstvo. Jusuf je oslobođen što njega iznenadi, ali advokat mu namigne, sve je uspio spremiti i prije očekivanog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


497: Jusuf izlazi iz zatvora, a Melek izgrdi Elif jer je išla u posjetu Jusufu. On se zahvali advokatu. Policija dolazi gdje su Arzu i Umit. Da li će pobjeći ili će ih ipak uhvatiti? Umit joj govori da se predaju, obeća da će sve srediti. Policija ih privodi i ispituje. Uhvate Arzu u laži. Melek ugleda Jusufa i govori mu da jo otima kćerku još joj i puni glavu. Zabrani mu da priđe Elif. Saznaje da su Arzu i Umit privedebi i javlja Selimu. Umit sređuje sve i Arzu i on su oslobođeni, a Melek šokirana. Oni odlaze kući i uživaju u pobjedi. Selim odlazi do njih. Gondžu čeka neprijatno iznenađenje tj. Arzu i Umit. Selim i Gondža su šokirani vidjevši jedno drugo u firmi.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site