Elif - 510. i 511. epizoda - Gondža gubi pamćenje, Umit dobija izvještaje o požaru

Elif

Elif – 510. i 511. epizoda – Gondža gubi pamćenje, Umit dobija izvještaje o požaru!

By  | 

Elif – 510. i 511. epizoda – Gondža gubi pamćenje, Umit dobija izvještaje o požaru
510: Gondža se probudi i Erkut srećan ulazi kod nje. Pelin je došla kod Selima i nju je Zejnep vidjela, i pogrešno protumačila jer je poslom došla. Arzu i Umit se razilaze, dok Vejsel i Murat žele da pomire Zejnep i Selima. Doktor govori Erkutu da postoji mogućnost da Gondža izgubi pamćenje. Umit ide u inostranstvo, ali želi da prebaci novac prije nego što ga Arzu uništi. Arzu ne zna da se Gondža probudila. Gondža je izgubila pamćenje. Zejnep ne želi da priča sa Tulaj, želi da bude sama. Selim i ona nedostaju jedno drugome i pate.

511: Melek nakon što razgovara sa Jusufom, sigurna je u njegove dobre namjere. Iako ga je Arzu uslovila, Umit ne ubija Gondžu, te ga ona vrijeđa i naziva kukavicom. Ali nije ni svjesna da on posjeduje izvještaje o požaru. Zejnep i Selim se sve više udaljavaju usljed nesporazuma. A Elif i Tajlan čine sve da pomognu Hakiju i pronađu novac koji je potreban njegovom ocu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site