Selim je pušten iz zatvora, prodaje dionice Arzu i sa porodicom napušta kuću

Elif

Elif – 536. do 538. epizode – Selim je pušten iz zatvora, prodaje dionice Arzu i sa porodicom napušta kuću!

By  | 

Selim je pušten iz zatvora, prodaje dionice Arzu i sa porodicom napušta kuću

536: Selim i ostali su iznenađeni vidjevši policiju koja ga hapsi zbog utaje dionica, a to je sve u stvari dio Umitovog i Arzuinog plana. Alije je jako teško dok gleda kako policija odvodi Selima, koji je svjestan da je sve to Umitovo maslo. Biće u zatvoru sve dok ne plati dug za utaju poreza. Melek predloži Alije da odu iz kuće, da žive mirno pa makar i u parku. Selim je primorajn prodati Arzu svoje dionice. Zatraži od nje da se drži podalje od njih. Izašao je iz zatvora, a Jusuf je uz njih.
537: Selim sa porodicom napušta kuću i odlaze u knjižaru kod Jusufa. Teškog srca napušta svoju rodnu kuću. A Umit i Arzu uživaju u svoj uspjehu. Selim joj pri odlasku poruči da će doći dan kada će se ona naći u njihovoj situaciji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arzu pozive Gondžu i Asuman da se presele kod nje i tu rade. Melek na poslu doživaljava nove nepravde. Govori Dževahiru da će dati otkaz jer ne može više to da trpi. Bahrije saznaje da Melek i porodice traže stan. Melek uspije pronaći veliku kuću, ali tamo ih čeka iznenađenje.
538: Elif čuje Melekinu svađu sa Dževahirom i ispriča Alije. One odlaze u radionicu da vide šta se dešava. Melek je iznenađena Dževahirovim riječima. Selim i Zejnep pokušavaju pronaći kuću i posao. Umit rezervšie medeni mjesec, ali Arzu nije za to te se posvađaju. Bahrije predloži Melek jednu kuću. Melek je iznenađena što joj je ona predložila i ne pristaje. Ali Alije je posavjetuje da pogleda kuću ipak. Kada Melek ode da pogleda kuću sa porodicom, iznenadi se vidjevši koja je kuće u pitanju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site