Elif - 557. i 558. epizoda - Selim i Erkut se sukobe, Elif je u bolnici

Elif

Elif – 557. i 558. epizoda – Selim i Erkut se sukobe, Elif je u bolnici!

By  | 

Elif – 557. i 558. epizoda – Selim i Erkut se sukobe, Elif je u bolnici

557: Murat je zbunjen i šokiran dok je Ajla presrećna. Elif se oporavila. Igra se sa Indži. Alije i porodica su takođe stigli na vjenčanje, ali samo o kući razmišljaju. Latif govori Vejeslu da se zahvali Erkutu što mu se sin oženio. Selim ugleda Zejnep i Erkuta kako pričaju i neprijatno mu je. Advokat priča sa Jusufom. Selim se sukobljava sa Erkutom zbog Zejnep i Erkut dodaje so na ranu govoreći za taksiranje. Jusuf odlazi u očevu kuću i plače prisjetivši se prošlosti.

558: Elif je opet slabo. Melek se brine o njoj. Obavještava Jusufa. On odmah krene ka njima. Arzu pita Bahrije da li će se Melek iseliti, ova potvrdi. Umit i Arzu se stalno svađaju. A Jusuf i Melek odvedu Elif u bolnicu. Doktor propiše antibiotike i pita Melek da ne brine. Murat dolazi kući sa Ajlom, saznaje da je Elif u bolnici te odmah krene tamo. Arzu saznaje gdje se Asuman nalazi, dok se Gondža sjetila prošlosti. Kada Melek dođe sa svima pred kuću, dočeka ih iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site