Elif - 564. epizoda - Policija Dževahiru zatvara radionicu

Elif

Elif – 564. epizoda – Policija Dževahiru zatvara radionicu!

By  | 

Elif – 564. epizoda – Policija Dževahiru zatvara radionicu

564: Ljudi iz ministarstva daju Dževahiru rok od 24h da otkloni kvarove, inače će morati da mu zatvore krojačnicu. On je ljut. Melek odluči reći Selimu i Alije da je krojačnicu u stvari i od Arzu, tj. da su Dževahir i ona partneri. Selim je šokiran. Dževahir traži pomoć od Arzu oko problema u krojačnici. Ona je primorana da mu pomogne kako bi Melek ostala na poslu. Jusuf doživljava nesreću i ruka mu je u gipsu.

Selim ponovo zapada u problema zbog žene koju vozi taksijem svako veče. Zejnep pripremi iznenađenje Alije i Melek u vezi svoje ruke. Alije grdi nju i Selima. Dževahiru policija zatvara radnju. Dževahir je ljut, ali ih moli za još vremena, no policija odbija i stavlja katanac. Jusuf je uspio u naumu da kazni Dževahira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site