Gondža smješta Arzu te Umit ne vjeruje da je Arzu trudna

Elif

Elif – 586. i 587. epizoda – Gondža smješta Arzu te Umit ne vjeruje da je Arzu trudna!

By  | 

Gondža smješta Arzu te Umit ne vjeruje da je Arzu trudna

586: Arzu je šokirana kada joj doktor javi da je trudna. Gondža takođe. Arzu je srećna jer sada ima adut kojim će da zadrži Umita. Asuman je oteta, šokirana je vidjevši Ajlinog oca. Ne zna ko je on. Arzu mašta o životu sa Umitom. Godnža je uplašena, ne zna šta da radi te uzima tablete, smrtvi ih i da Arzu lijekove i prah sipa u vodu da je otruje. Asuman se nekako odveže i zove Gondžu i javi joj. Ajlin otac dolazi kod Erkuta i govori da je Asuman pobjegla, Arzu gleda Tugčine stvari i uplakana je. Asuman udara auto. Umit je šokiran kada sazna da je Arzu trudna. Neko provali u Melekinu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


587: Elif se uplaši od lopova, Jusuf je spasi. Umit misli da Arzu laže i govori joj da prestane. Ona ga ubjeđuje da će postati roditelji. Selim zove policiju koja dolazi da izvši uviđaj. Svi se zahvale Jusufu. Arzu zove Gondžu kako bi dokazala Umitu da je trudna. No, Gondža negira sve. Arzu je šokirana dok Umit veli da je znao da laže. Arzu plače, Gondža želi da je napravi ludom. Krije dokaze da je trudna. Ajlu odvode u bolnicu. Emirogluovi su spremili Jusufu sobu u kući i traže od njega da živi sa njima. Gondža nalazi dugo traženi metak i ima Arzu u šaci.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site