Arzu je uhapšena, Melek saznaje da je Arzu trudna

Elif

Elif – 588. i 589. epizoda – Arzu je uhapšena, Melek saznaje da je Arzu trudna!

By  | 

 Arzu je uhapšena, Melek saznaje da je Arzu trudna

588: Jusuf na kraju ne pristaje da živi u istoj kući sa Emotigluovima. Govori da svako ima svoj život i ne želi da im bude na teretu. Selim mu govori da je on jedina osoba kojoj vjeruje i jedini brat, jer postali su porodica. Gondža uzima metak i odlazi iz Umitove kancelarije. Jusuf na kraju pristane da žvi u kući sa Selimom i porodicom. Arzu ima jake bolove u stomaku, a Gondža joj stalno daje iste lijekove. Govori joj da nikada neće dozvoliti da rodi to dijete kao i da ima metak kkojim je pokušala ubiti. Gleda kako da proslijedi Dževahiru taj metak kako bi predao policiji dokaz protiv Arzu, što on i uradi. Policija dolazi i hapsi Arzu zbog pokušaja ubistva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


589: Arzu moli Umita da joj pomogne, policija je odvede. Vejsel dolazi do Sitare. Umitu nije svejedno što odvode Arzu, pita ko je prijavio, ali mu ništa ne odgovore. Gondža je zadovoljna. Umit shvata da je metak nestao i posumnja na Dževahira. Vejsel je saznao ko je Sitare i Selim je iznenađen što on zna. Onur sa porodicom dolazi da zaprosi Lejlu. Njeni pristaju. Selim daje novac Sitare da ode, ali to sve vidi Zejnep. Sitare je ostavila papir na kome se oprašta od njih i na taj način je opravdala Selimove riječi upućene Zejnep. Melek odlazi u posjetu Arzu, i saznaje da je Arzu trudna.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site