Elif - 876. i 877. ep. - Tarik sa svojim ljudima pretuče Vejsela, a uhvati Melek!

Elif

Elif – 876. i 877. ep. – Tarik sa svojim ljudima pretuče Vejsela, a uhvati Melek!

By  | 

876: Parla je uplašena jer je Kerem pročitao Čaglarovu poruku. Žulide se uplaši vidjevši u kakvom je stanju kuća. Pronađe Indži, ali i dalje je zabrinuta za Melek i Vejsela. A Melek i Vejsel su pobjegli u neko skladište. Tarik zove ljude da provjeri da li su našli Melek. Žulide dolazi kod Tulaj da provjeri gdje je Vejsel. Tulaj pozli i ona je odvede u bolnicu. Kerem vozi Parlu koja je u kolicima. Vejsel izlazi iz skladišta i dolazi do radnje, ali nema Tulaj. Tulaj ga nazove i objasne jedno drugom šta je bilo. Šafak je uz Žulide. Tarik sretne Vejsela. Melek je uplašena i zove Vejsela, on veli da odmah dolazi. Tulaj saznaje da je trudna. Vejsel zamoli Tarika da ga odveze na jedno mjesto, a Tarik zna ko je on i zna da će ga odvesti do Melek te pristane.
877: Tulaj želi izaći iz bolnice pa javiti Vejselu. Šafak pazi na Indži i Emirhana dok je Žulide uz Tulaj. Dovodi ih u svoju kuću. Vejsel nazove Tulaj i govori da mu je iskrsnuo posao, pita šta je rekao doktor. Tulaj veli da je sve u redu, ide do radnje. Tarik simulira da mu se pokvarilo auto. Šafak odlazi do policije da prijavi ono što se desilo sa Žulidinom i Melekinom kućom. Alev ispituje Indži i Emirhana. Vejsel popravlja Tarikovo auto. Tarik uspije uhvatiti Melek prateći Vejsela. Pretuku Vejsela, a nju odvedu. Elif nije raspoložena, Kerem hrani Parlu. Sureja to vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site