Elif - 878. i 879. ep. - Tarik upuca Vejsela!

Elif

Elif – 878. i 879. ep. – Tarik upuca Vejsela!

By  | 

878: Sureja čuje Kerema i Parlu kako tepaju jedno drugom i rasplače se. Sjedi u hodniku bolnice uplakana. Tulaj čeka Vejsela, a on leži pretučen. Tarik dovede Melek u jednu kuću, ona je bez svijesti. Vejsel pokušava da nađe pomoć, javi Tulaj da je sve u redu. Žulide posmatra Šafaka sa Emirhanom. Šafak ne želi da Tulaj i ona odu iz kuće. Melek se budi i ugleda kako Tarik drži uperen pištolj u nju. Elif se onesvijesti, Vildan se uplaši i javi Tariku.
879: Žulide moli Boga da su Vejsel i Melek dobro. Melek je ostala sama u kući i doziva pomoć. Vildan donosi doručak Elif, Tarik zove ljude da provjeri Melek. Kaže im da pripaze. Tulaj se brine za Vejsela. Vejsel uspije pronaći Melek i dovodi je kući, ali Tarik ih ugleda da bježe, Vejsel upuca dva Tarikova čovjeka. Ode u radnju po Tulajin poklon, ali ga Tarik prati i upuca. Vejsel padne na pod. Neki čovjek nailazi i pozove hitnu pomoć. Tulaj čuje za to, Indži plače dozivajući oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site