Elif - od 1006. do 1010. ep . -Humejra preuzima dionice u firmi i suprostavlja se Rani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 1006. do 1010. ep . -Humejra preuzima dionice u firmi i suprostavlja se Rani!

By  | 

1006: Žulide traži oproštaj od Šafaka za sve što mu je priredila. Levent pokušava pronaći način da izvuče Kerema iz zatvora. Kimet insistira da Mahir prenoći kod Haktanirovih. KOd Mahira su pomiješana osjećanja, misli kako pretjeruju.
1007: U Keremovom odustvu, Rana se nameće kao jedina nadređena u firmi. Saznaje od svojih ljudi da Tarik nije umiješan u Keremov slučaj te želi saznati ko jeste. Levent govori porodici da su pronađeni snimci koji dokazuju Keremovu nevinost. Kijmet to čuje i paniči. Mahir se ne povinuje njenoj volji.
1008: Kimet je oduševljena vijestima koje novine pišu protiv Haktanirovih. Firme koje su htjele saradnju odustaju od iste. Rana predlaže novu politiku kako bi održala firmu, ali se Mahir ne slaže. Kimet ponovo želi poljuljati Madžidino psihičko stanje. Taškin priznaje krivicu, ali po Kimetinom naređenju govori da ga je Kerem platio za to. Žulide nastoji sina vratiti kući.
1009: Melek je uznemirena zbog Kimetinih postupaka i kako bi Madžide zaštitila, odlučuje doći u vilu na nekoliko dana. Mahir je bijesan zbog postupaka svoje majke. Kimet ne dozvoljava da Melek daje lijekove Madžide već insistira da to ona radi. Rana ne odustaje od svog zahtjeva da prodaje robu po nižoj cijeni. Govori Mahiru da ne stoji Tarik iza spletki već Kerem.
1010: Humjera je uvjerena da iza svih spletki stoji Tarik i želi otići u zatvor kako bi pričala sa njim, ali je Levent spriječi. Mahir pravi potez u korist Haktanirovih. Humejra preuzima majčine dionice na sebe i zauzima pozicije u firmi. Odlučna je da se suprostavi Rani u njenoj politici. Rana prijeti radnicima otkazom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site