Elif - od 1019. do 1023. ep. - Parla se vraća u vilu, ali je Kerem hladan prema njoj!

Elif

Elif – od 1019. do 1023. ep. – Parla se vraća u vilu, ali je Kerem hladan prema njoj!

By  | 

1019: Madžide prihvata Parlin povratak u vilu. Kerem i Humejra su time iznenađeni, ali bijesni zbog njene odluke. Madžide ih pokušava smiriti i ubjediti da oproste Parli. Kimet glumi da je na strani Kerema i Humejre. Leman i Alev nastavljaju svojim planovima nastavljaju udaljavati Žulide od Šafaka. Šafaku nije jasno zašto se Žulide distancira dok ona misli da on ženi Alev.
1020: Parla planira da odustane od Kerema nakon što vidi njegovu reakciju na njen povratak u vilu, međutim nakon Kimetinog savjeta odluči da ipak ne ostavi mjesta za Asdli. Bijesan zbog Parlinog povratka Kerem odlučuje da prespava u firmi. Madžide je zabrinuta za njega. Kerem odlazi na doručak sa Asli, ali joj ne uspjeva priznati šta osjeća. Akin je ljubomoran na Birdžinog prijatelja Sinana misleći da su u vezi.
1021: Parla traži Kimetinu pomoć kako bi povratila Kerema, te nadajući se u uspjeh odlazi u firmu do njega. Vidjevši Kerema i Parlu zajedno, Asli doživljava razočarenje i odustaje od iznenađenja za Kerema. Kimet se ponovo obrušila na Elif koja se pita zašto joj nanosi bol. Birdže pokušava da napravi Akina ljubomornim. Kerem govori majci da ne želi Parlu u svom životu.
1022: Kimet primjećuje promjene kod svog sina što pripisuje njegovoj mogućoj zaljubljenosti. Primjećuje njegove poglede ka Melek. Humejra u firmi priređuje zabavu dobrodošlicu Keremu. Alev je iznenađenja Žulidinom odbojnošću prema njoj. Šafak pokušava saznati zašto je Žulide hladna prema njemu.
1023: Melek daje sve od sebe da Madžide odvede doktoru što iznervira Kimet. Rana vidi privlačnost i poglede između Humejre i Leventa. Sinan prekida Birdže i Akina. Šafak saznaje razlog Žulidinog udaljavanja od njega.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site