Elif od 102 do 105 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 102 do 105 epizode

By  | 

Elif od 102 do 105 epizode
102 epizoda

Vejsel traži novac od Erkuta. Kako bi se izvukao iz te situacije, Erkut sam sebe postavlja u rizičnu situaciju. Melih čini sve što je u njegovoj moći kako bi oslobodio svoju sestru od muka i izvukao je iz zatvora. S druge strane, Selimova i Elifina bliskost uznemiruje Arzu što je navodi na poteze uništavanja Zejnepine, Selimove i Elifine sreće.


103 epiyoda

Melih, kako bi ubrzao istragu, upušta se u nove i veće korake. Nadirova želja da ode iz kvarta nailazi na Erkutovo neodobravanje i sukob među njima. Melekina situacija u zatvoru i želja za svojom kćeri dovode je do stanja nepodnošljivosti. Erkut nema nameru odustati od Zejnep. Osmišlja strašan plan koji će šokirati mnoge.
104 epizoda
Erkut iskorišćava Elifinu želju za majkom i otima je. Nestanak njegove nećake koju neizmerno voli potpuno potresa Selima. Dok je pokušava pronaći, Melek ne zna ništa o trenutnoj situaciji i nestrpljivo čeka dan kada će se susresti sa svojom kćerkom. Hoće li se Selim izboriti sa svim i ipak pronaći svoju nećaku?
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site