Elif - od 1024. do 1026. ep. - Kimet pokušava da naudi Melek i Elif!

Elif

Elif – od 1024. do 1026. ep. – Kimet pokušava da naudi Melek i Elif!

By  | 

1024: Šafak traži odgovore od majke smatrajući da je ona proširila glasine da se on vjenčava sa Alev. Alev u posljednjem trenutku vraća prsten na mjesto. Mahir ne odobrava Kimetinu želju da se riješi Melek i Elif. Ali kada Kimet u njegovom autu pronađe bojica, povezuje neke stvari.
1025: Kimet ostaje u nevjerici kada ugleda svog sina sa Melek i Elif i još više ih mrzi. Uništava Elifine bojice. Melek je pod pritiskom za završi narudžbe za Haktanire, ali Kimetino nesprestano nalaženje novih poslova joj ne dozvoljava. Akin saznaje da je Sinan zapravo Birdžin rođak.
1026: Elif krije od Melek da joj je Kimet uništila bojice. Melek saopšti Madžide da želi da nastavi da šije predmete od kože. Madžide smatra da že Melek posao dodatno da zamori. Uništava joj i radove. Melek se osjeća loše jer nije završila ugovoreno te zove Asli i objašnjava joj situaciju. Mahir čuje razgovor, shvata šta je njegova majka uradila te hitno odlazi u vilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site