Elif - od 1024. do 1026. ep. - Kimet pokušava da naudi Melek i Elif!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 1024. do 1026. ep. – Kimet pokušava da naudi Melek i Elif!

By  | 

1024: Šafak traži odgovore od majke smatrajući da je ona proširila glasine da se on vjenčava sa Alev. Alev u posljednjem trenutku vraća prsten na mjesto. Mahir ne odobrava Kimetinu želju da se riješi Melek i Elif. Ali kada Kimet u njegovom autu pronađe bojica, povezuje neke stvari.
1025: Kimet ostaje u nevjerici kada ugleda svog sina sa Melek i Elif i još više ih mrzi. Uništava Elifine bojice. Melek je pod pritiskom za završi narudžbe za Haktanire, ali Kimetino nesprestano nalaženje novih poslova joj ne dozvoljava. Akin saznaje da je Sinan zapravo Birdžin rođak.
1026: Elif krije od Melek da joj je Kimet uništila bojice. Melek saopšti Madžide da želi da nastavi da šije predmete od kože. Madžide smatra da že Melek posao dodatno da zamori. Uništava joj i radove. Melek se osjeća loše jer nije završila ugovoreno te zove Asli i objašnjava joj situaciju. Mahir čuje razgovor, shvata šta je njegova majka uradila te hitno odlazi u vilu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno