Elif od 1042. do 1044. epizode!

Elif

Elif od 1042. do 1044. epizode!

By  | 

1042 epizoda
Elif slučajno stavlja Madžidin podsetnik u svoj ranac.Napetost u firmi raste zbog Levantovog premeštanja.Nemajući razumevanja za Humejrin postupak, Levant Keremu daje zahtev za ostavku.

1043 epizoda
Kimet dolazi do dnevnika i shvata da su osobe koje Madžide traži Melek i Elif. Kerem i Humejra žele odvesti Madžidin kod lekara, ali Melek to spreči.Po povratku sa medenog meseca Žulide i Šafak se susreću sa neočekivanom situacijom, te Šatfak reši da napusti majku i kuću.

1044 epizoda
Kimet govori Mahiru svoja saznanja i novi plan za preuzimanje vile Haktanira.Žulide sazna šta je Leman uradila od novca od prodaje radnje, te shvata da joj namera nije bila loša, pa nagovara Šafaka da se vrate kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site