Elif - od 1045. do 1050. ep. - Melek je uhapšena, Kimet uspjeva u svom naumu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Elif

Elif – od 1045. do 1050. ep. – Melek je uhapšena, Kimet uspjeva u svom naumu!

By  | 

1045: Kimet nastoji da zadrži Melek u kući kako bi uspjela da ostvari svoj plan. Asli odlučuje da prihvati Keremov poziv na prijem za Dan zaljubljenih. ALi prekida ih Humejrin dolazak. Melek pada na Kimetine slatke riječi. Ne sluteći da je marioneta u njenoj predstavi, ona posreduje potpisivanju ugovora o prenosu vlasništva vile.
1046: Kimet govori Keremu i Humejri da je Melek pozvala advokate kako bi vilu prepisala na svoje ime. Melek je šokirana. Kimet iskoristi situaciju i saopšti da je Madžide bolesna. Pozove lažnog doktora koji tvrdi da je Melek zapostavila Madžide. Melek odluči da ode iz vile. Kerem joj ne dozvoljava da objasni situaciju.
1047: Elif i Melek žele otići u drugi dom, ali Melek čeka nova prepreka.Humejra i Kerem ne žele da Elif pođe sa Melek. Melek pod pritiskom priznaje da je Elif njena kćerka, ali joj niko ne vjeruje. Kerem joj prijeti dolaskom policije. Melek ne uspije dokazati da joj je majka i primorana je da se rastane od Elif. Elif želi sve ispričati Madžide, ali je Kimet spriječi u tome.
1048: Melek ispriča Asli šta se desilo. Mahir je pogođen onim što se desilo Melek i želi joj pomoći. Madžide vjeruje da Melek nije kriva. Elif želi poći sa njom. Asli govori Keremu da je pogriješio što je Melek izbacio. KImet dolazi sa potvrdom iz laboratorije da je Melek zamijenila lijekove Madžide.
1049: Asli je hladna prema Keremu zbog onog što se desilo Mahira. Melek se povjeri Mahiru. Elif želi pobjeći kod majke. Haktanirovi su zabrinuti zbog njenog nestanka. Kimet opet krivi Melek. Šafak traži od Tufana da isprazni radnju.
1050: Na dojavu Haktanirovih, policija dolazi kod Melek da je uhapsi. Melek ne zna šta se dešava. Elig sa Asli odlazi do policije. Kada Mahir čuje šta se desilo Melek i on želi u policiju i stavlja majci do znanja da će da oslobodi Melek. Humejra i Kerem ne žele da puste Madžide samu u posjetu Melek i kreću zajedno sa njom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno