Elif od 11 do 13 epizode,Susret Melek i Elif! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 11 do 13 epizode,Susret Melek i Elif!

By  | 

Elif od 11 do 13 epizode
11 Epizoda
Vejls je prijatan prema Ajše i govori joj da udje.Ajše ulazi.Vejls je hvata za ruku i pita gde je Elif.Ajše govori da ne zna.Melek je prikazana kako se vraća iz nabavke.Vejles ucenjuje Ajše da mu da novac ili da mu preda Elif.Vejls i dalje uzima novac Melek od zarade.Zejneb je na poslu i tu dolazi Selim.Zejneb napada gazda što je dugo vremena provela sa Selimom.Selim joj govori da mu se ne dopada taj čovek.Azru uzima Ajšin telefon sa Melikinim brojem i zove Melek.Melek se javlja.Arza ćuti.Melek pita ko je to.Arza razmišlja to je Melek.Tugče i dalje maltretira Elif.

12 Epizoda

Dok Azru drži telefon u ruci, Kenan ulazi u sobi i ona prekida poziv.Vejls pita Melek ko je to bio.Arzu izlazi iz sobe sa Ajšinim telefonom.Vejls zove na Ajšin broj i Arzu podiže slušalicu, ali ništa ne govori.Vejls misli da je Ajše i traži da mu vrati Elif.Azra prekida.Nešto kasnije,Arza drži Elif ruku na usta, kako ne bi vikala i odvodi je do džipa.Ajše treba da se nadje u parku sa Vejlsem da bi mu dala deo prikupljenog novca. Murat je posmatra dok ona sedi na klupi i krade joj tašnu.Ajše plače i pita šta sad da radi.Azra koja je u kolima sa malom Elifm vozi brzo jer je iznervirana što uplašena Elif svo vreme doziva majku.Arzu viče na nju i zatim vidi kamion ispred sebe.Elif viče „ne“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


13 Epizoda
Arzu i Elif su dobro.Elif je preplašena i plače.Arzu viče na nju da ućuti.Ajše sa nalazi sa Vejlsom u parku i govori mu da joj je neko ukrao tašnu i otišao.Azru pešaka odvodi Elif u šumu i planira da je tamo ubije.Elif beži.Murat u Ajšinu tašnu pronalazi zlatnike i zlato, tašnu sa novčanikom i telefonom baca u smeće.Melek zove Ajše, ali se niko ne javlja.Arza traži Elif po šumi.Neki čovek nalazi Elif.Arza dolazi i zahvaljuje mu, zatim se pretvara da joj je Elif kćer i lepo se ophodi prema njoj.Čovek se ponudi da ih odveze.Arzu kući preti Elif da nikome ne govori o ovome što se dogodilo.Ajše dolazi kući, ali joj preplašena Elif ništa ne govori.Melek dolazi pred Kenanovim imanjem i vidi Elif.Elif i Melek se grle.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site