Elif od 1111. do 1115. epizode!Melek je oslobodjena!

Elif

Elif od 1111. do 1115. epizode!Melek je oslobodjena!

By  | 

Elif od 1111. do 1115. epizode!Melek je oslobodjena!
1111 epizoda
Asli odbija da prihvati Keremovo izvinjenje. Kerema to uvredi, te odbija da prizna da je zaljubljen.Mahir je iznenadjen kada sazna da je Kimet preko Fidan pokušala da ubije Melek.Asli počinje da traži nov posao.
Nakon što ga je majka ponovo izneverila, Mahir odluči da advokatici Fikret ispriča sve. Fikret prvo ne veruje Mahiru jer je zbunjena odakle mu sve te informacije, ali joj on objašnjava da je on vanbračni sin Kimet i Ševkija Haktanira, te joj sve postaje jasno.

1112 epizoda
Razgovor sa Mahirom u Kimet budi sumnju. Ukućani se nadfaju Melekinom oslobodjenju, a Kimet saznaje da je razlog za to Fikret kojoj je Mahir sve ispričao.Melek pred Fosfornom negira da Mahir oseća nešto prema njoj i tvrdi da joj samo želi pomoći.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site