Elif od 113 do 116 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 113 do 116 epizode

By  | 

Elif od 113 do 116 epizode
113 epizoda

Kenan želi da sazna celu istinu od Melek. Arzu je odlučna da pronađe način kojim bi postavila Meliha u tešku situaciju. Dok Kenan pokušava saznati razlog zbog čega je Melek u zatvoru, Selim i Zejnep će se susresti sa velikim iznenađenjem.


114 i 115 epizoda

Kako bi saznao što više o Melek, Kenan će pokucati na Zejnepina vrata. Melek ne može da podnese pritisak u ćeliji i pruža podršku Elmas, što je dovodi ponovo u sukob sa Belkis. Saznanja do kojih Kenan dolazi odvode ga do Vejsela. Osoba koja će pomoći Vejselu u njegovim teškim trenucima potpuno će ga iznenaditi.

116 epizoda
Erkuta, nakon što je Vejsela i Selima video zajedno, obuzima ogroman bes. Saznanje da se Kenan suočio sa Vejselom podstiče Meliha da pomogne Kenanu u ostvarenju cilja. Informacija do koje Arzu slučajno dolazi počinje stvarati strah kod nje. Kako bi se izvukla iz novonastale situacije smišlja novi plan. Međutim, isti taj plan se ispostavi kao loša situacija za nju samu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site