Elif - od 1138. do 1141. ep. - Kimet plati glumcu da joj glumi sina Murata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 1138. do 1141. ep. – Kimet plati glumcu da joj glumi sina Murata!

By  | 

1138: Kimet pravi plan kako Humejra i ostali ne bi shvatili da je Mahir njen sin. Pronalazi glumca iz agencije da joj glumi sina Murata. Humejra je ljuta i na tetku i na oca kada ga sasluša. Mahir je napet i zabrinut zbog Kimetinog plana, boji se da će svi saznati ko je on, a ne želi da izgubi Melek. Kimet je zadovoljna jer je njen plan uspio.
1139: Melek i Humejra pričaju o Keremovom bratu Muratu. Melek je nagovara da kaže Keremu prije nego što sazna od drugih. Ona je posluša, Kerem ne može da vjeruje da je nejgov otac izdao njegovu majku. Humejra predloži Muratu da uradi DNK analizu. Mahir želi da sazna od Melek šta se događa, ali ona ne može razgovarati sa njim jer je obećala Humejri da neće nikome ništa govoriti.
1140: Kerem ne može da vjeruje da ima brata. Iako je bolno što je njihov otac uradio, Humejra ne želi da Murat ispašta. Želi da uradi DNK analizu, ali Kerem je neumoljiv. Melek shvata da je list iz Madžidine sveske sjećanja iscijepala Kimet, ali joj nije jasan razlog. Žulide sumnja da je trudna.
1141: Humejra traži od Murata DNK analizu kako bi uvjerila Kerema. Murat pokuša od Kimet da izvuče što više novca. Mahir govori Melek da je voli, ona odlazi bez riječi iako je srećna zbog toga. Birdže je ljuta jer je Akin otišao u Španiju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno