Elif od 165 do 167 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 165 do 167 epizode

By  | 

Elif od 165 do 167 epizode
165 epizoda
Vejsel se baca u potrazi za CD-om koji Arzu silno želi. Kada primieti da je Elif nestala, Šukran totalno poludi. Dok Melek mašta da će pronaći Elif, rađa se nova nada. Alije je u velikom strahu da će se tajne iz prošlosti saznati. Saznanje o Arzu do kojeg dolazi jako će je iznenaditi. Obuzima je neopisivo razočarenje u snaju.

166 epizoda
Alije saznaje ono što Arzu dugo krije od svih. Ona vrši veliki pritisak na Arzu. Vejsel se dokopao CD-a, ali sa njim se poigrava neko od koga se tome najmanje nada. Ipek moli brata da je odvede kod Melek, koju nije videla godinama. Dok Melek prati signal koji je dobila sa Elifinog telefona, Selim i Melih joj pružaju veliku podršku.

167 epizoda
Iako Alije nastavlja vršiti pritisak na Arzu, nakon što sazna da joj se vratilo pamćenje, Arzu nastavlja sa sprovođenjem svojih podlih planova. Murat potajno uzima od oca CD za Meliha. Nakon ovoga Murat sledi drugi put. Selim se suočava sa neočekivanom situacijom nakon što se nađe blizu Elif. Da li će se Melek i Elif napokon sresti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site