Elif od 168 do 170 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 168 do 170 epizode

By  | 

page
Elif od 168 do 170 epizode
168 epizoda

Arzu se podmuklo uspeva odupreti pritiscima. Melek se približava Elif, ali je prizor koji zatiče čini beznadežnom. Međutim, nadu im daju neke stvari koje je Elif prethodno ostavila. Šukran izlaže opasnosti Elifin život zbog sećanja na decu koju je u prošlosti izgubila. Da li će Melek uspeti spasiti Elif? Ili možda Melek čeka Šukranina sudbina.

169 epizoda
Arzu izlaže Alije opasnosti, kako ne bi otkrila istinu Kenanu i kako bi se rešila Alijinog pritiska. Dok se Šejda bori sa Muratom za zajedničku budućnost, pred njom će se pojaviti neko ko joj neće dopustiti da zaboravi svoju prošlost. Selim se zatiče pred šokantnim prizorom dok pokušava sa ostalima spasiti Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


170 epizoda
Napetost između Selima i Zejnep daje osećaj zadovoljstva Arzu i Aliji. Selim dolazi kod Meliha kako bi dobio odgovore na pitanja koja mu ne daju mira. Sa druge strane, iako se Arzu uspela osloboditi Alije, ne može se spasiti Kenana. Da li će Arzu uspeti kriti i dalje sve od Kenana?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site