Elif od 186 do 188 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 186 do 188 epizode

By  | 

aryuElif od 186 do 188 epizode
186 epizoda

Selim, koji nakon svega što se dogodilo živi u strahu da će ostati bez svoje supruge, još uvek je odlučan da pronađe one koji su odgovorni za Zejnebino stanje. Dok Selim smatra dve osobe osumnjičenima za ono što se dogodilo, porodicu Emiroglu pogađa još jedna nesreća. Od Kenana danima nisu uspeli dobiti nikakve vesti, a sada se pojvaljuje na jedan veoma bolan način. Aliji se ostvaruje noćna mora, koja je danima muči, te joj se čini da ne može podneti nesreću koja ju je zadesila.

187 epizoda
Melek je neobaveštena o dešavanjima na imanju kada tamo ode kako bi Kenanu rekla da je Elif njegova kći. Melek se suočava sa vešću o Kenanovoj smrti, kada ode na imanje kako bi mu rekla za Elif. Ona nikako ne može da veruje u to. Alije poku[ava ublažiti bol za Kenanom tako što Selima opterećuje dodatnim odgovornostima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


188 epizoda
Arzu ne može podneti činjenicu da je Kenan voleo samo Melek dok je bio živ. Dok ona svodi račune o svojoj prošlosti sa Kenanom, prisiljena je da se suoči sa osobom, koja je takođe i iz njene prošlosti, a sada je došla tu na imanje kako bi joj izrazila saučešće. Murat sumnja da je Erkut odgovoran za Zejnebino ranjavanje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site