Elif od 20 do 22 epizode,Elif se bori za život! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 20 do 22 epizode,Elif se bori za život!

By  | 

Elif se bori za život!
20 Epizoda
Dok Kenan nastoji vratiti Ajše i Elif na imanje, ne zna za iznenađenje koje ga tamo čeka. Melih, koji će svima promieniti sudbinu, želi doći na piknik koji priprema porodica Emiroglu. Arzu menja svoju taktiku. Hoće li Elif umaći novom opasnom planu koji Arzu priprema.
21 Epizoda
Nakon pada niz liticu, Elif pronalazi misteriozna osoba. Kreće njena teška borba za život. Melek slučajno saznaje kako je njena kćer u bolnici. Odlazi ju posetiti, ali tamo je čeka iznenađenje. Arzu strahuje kako će se Kenan i Melek susresti, zbog čega nastavlja sa kovanjem planova. Brine je dodatno što će se u sve uključiti policija!
22 Epizoda
Borba za život male Elif i dalje traje. Melek ne može podneti neopisivu bol i patnju za kćer. Arzu ulaže sve veće napore kako bi držala Kenana što dalje od bolnice. Dolazak žandara u kuću Emirolua i istraga o slučaju zabrinjavaju Arzu. Ona stoga želi ubiti jedinog svedoka, Elif. Okrutno smišljeni plan provodi u delo i odlazi u bolnicu kako bi zauvek ućutkala Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site