Elif od 216. do 218. epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 216. do 218. epizode

By  | 

capture-20151228-162216Elif od 216. do 218. epizode
216 epizoda

Arzu ne može više da podnese neprestalni pritisak i torturu u zatvoru. Kako bi se što pre izvukla iz teške situacije, Arzu traži pomoć od svog oca. Stigao je dan brakorazvodne parnice. Međutim, Arzu je pripremila iznenađenje za Kenana.

217 epizoda
Na imanju dolazi do rasprave nakon što Alije prizna Selimu da je u njegovoj sobi pronašla Arzuinu narukvicu. Pored Selima, koji misli da svako nešto skriva od njega, i Ipek se vidi poput neke jadnice, koja ne zna ni ko je njen zaručnik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


218 epizoda
Kako se približio rok za isplatu Vejselovog duga, on dobija pomoć od strane osobe od koje se tome najmanje nadao. Nedždetovi planovi se ne odvijaju prema njegovoj želji. Erkut mu dolazi u pomoć. Sa druge strane, Arzu puna nade čeka izbavljenje iz zatvora. Erkut se bori sa svojom savešću. Arzu prema očevoj želji počinje pakovati kofere. Ovoga puta Nedždet čvrsto drži sve konce pod kontrolom kako bi se Arzu dokopala slobode.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site