Elif od 23 do 25 epizode,Elif dobija bitku za život! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 23 do 25 epizode,Elif dobija bitku za život!

By  | 

Elif dobija bitku za život!
23 Epizoda
Opasni plan koji je skovala Arzu pada u vodu. Vejsela iznenadi izlazak nepoznate osobe iz sobe u kojoj je Elif. Melek je pak sigurna kako je upravo on pokušao nauditi Elif. Ona se kaje što je razdvojila kčerku i oca, sada kada vidi koliko su bliski. Arzu je sigurna kako je dobila bitku. Međutim, očekuje je neprijatno iznenađenje.

24 Epizoda
Elif je ipak pobedila smrt. Melek ponovno šalje Elif na Kenanovo imanje kako bi je zaštitila od Vejsela. Strahovi koje je imala Arzu obistinili su se. Obuzima je sve veća panika i strah ju je da će Elif otkriti kako ju je upravo ona pokušala ubiti. Traži od Gondže pomoć u uništavanju dokaza. Vejsel konačno saznaje ko stoji iza pokušaja ubistva.

25 Epizoda
Vejsel pokušava iskoristiti saznanje da je Arzu pokušala ubiti Elif. S druge strane, Arzu misli kako joj je poruku ostavio Melih. Ne zna je li pametno postupiti po uputama iz pisma. Vejsel čini sve što je u njegovoj moći da drži Melek što dalje od imanja Emiroulovih. No, ona pronalazi način da ode na imanje gde je očekuje iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site