Elif od 230 do 232 epizode, Alije saznaje da joj je Elif unuka! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 230 do 232 epizode, Alije saznaje da joj je Elif unuka!

By  | 

pageAlije saznaje da joj je Elif unuka!
230 epizoda

Arzu ostaje u bezizlaznoj situaciji kada kaže ocu gde je sada pogrešila. Više nema nikakvog razloga za život. Melek će biti zapanjena kada vidi ko joj dolazi u restoran, onda kada mu se najmanje nadala. Iako je Melek iznenađena kada shvati da Alije sada zna da joj je Elif unuka, sa jedne strane joj je to i drago. Sada se na imanju nalazi još jedna osoba koja će štititi Elif. Nakon što Nedždet saznaje da je Alije, zahvaljujući Arzu, saznala istinu o Elif, započinje istragu o devojčici.

231 epizoda
Doktori ipak uspevaju da vrate Arzu u život. Međutim, Arzu se budi razočarana i kivna na sebe zbog neuspelog pokušaja samoubistva. Gondža svim silama od Elif pokušava saznati gde su to ona i Alije bile. Sa druge strane, Alije i Kenan ne mogu više da izdrže Selimov pritisak. Zbog toga odlučuju da mu otkriju razloge svih dešavanja sa Nedždetom i ubistvom Melekinih roditelja.
232 epizoda
Elif iznenada nestaje što prouzrokuje haos na imanju Emirogluovih. Svi pokušavaju da je pronađu. Međutim, Tugče je ubeđena da se Elif skriva. Kako bi izgladio odnose između Vejsela i Tulaj, Murat svoj plan sprovodi u delo. Iako ne želi da se vrati u kuću, Arzu je zbog svoje kćeri primorana na to. Iako Melek i Zejnep ne znaju ništa o Elifinom nestanku, Zejnep sluti da se nešto loše događa. Arzu očekuje iznenađenje od osobe koju ni u snu ne želi da vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site