Elif se vraća na imanje, Arzu smišlja nov plan!

Elif

Elif od 281. do 283. epizode!Elif se vraća na imanje, Arzu smišlja nov plan!

By  | 

pageElif se vraća na imanje, Arzu smišlja nov plan!
281 epizoda

Arzu primorava Kiraz i Sadika da napuste kuću. Nakon što su saznale kakvo blago drže u rukama, Nurten i Seher se daju u potragu za Elif. Gondžino preklinjanje urađa plodom, Erkut je pušta da ode. Poseta osobe kojoj se nije nadao i njene tvrdnje bude neizmjeriv bes kod Selima. Odlučna da dođe do novca, Nurten odvodi Elif na imanje.

282 epizoda
Arzu ostaje šokirana kad pred sobom ugleda Nurten i Elif. S druge strane, njen plan sa Selimom i Zejnep uspeva, što dovodi do njihovog distanciranja. Elif, dolaskom na imanje, naviru sećanja. Erkut spašava Gondžu od Nedždeta, ali strah ne dopušta Gondži da pobegne. Arzu kuje novi plan kako bi se rešila Elif.
283 epizoda
Nurten, nakon što je saznala ko je zapravo Arzu, postaje opreznija i rizikuje sve kako bi izvukla Elif iz njenih ruku. Alije primećuje da nema Kiraz i Sadika, što stvara sumnju kod nje. Ni Zejnepina potištenost zbog svađe sa Selimom ne promiče njenom oku. Kada Nurten ispriča Seher šta se desilo na imanju, dve sestre smišljaju novi plan sa Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site