E-Arzu saznaje da je Serdar direktor Doruklar firme

Elif

Elif – od 421. do 423. epizode – Arzu saznaje da je Serdar direktor Doruklar firme!

By  | 

 E-Arzu saznaje da je Serdar direktor Doruklar firme
421: Arzu krivi Melek za smrt njene kćerke. Elif se pita gdje joj je majka. Indži glumi pred Zejnep i Selimom da joj nije ništa, iako je noga jako boli. Gazdarica grdi Melek i radnicu koja joj je pomogla. Arzu galami na Asuman pitajući za Erkuta. Asuman je ljuta zbog takvog ponašanja.

Arzu objavještava Erkuta šta Melek radi. Umit javlja Selimu o Safetovim riječima u vezi narudžbe. Murat se prisjeća djevojke koja mu je ostavila trag. Zaljubio se. Elif prati Jusufa u skladište i vidi kako skriva pištolj.
422: Elif se uplaši vidjevši pištolj i pobjedne. Bahrije pokušava da se dogovori sa Dževahirom šta da poduzmu u vezi Jusufa. Selim saznaje za nesreći vezanu za firmu. Serdar se smije. Dževahir ponudi Melek da je odveze kući, ali ona odbije. Muž je pretukao Ajsel , ona dolazi kod Melek kako bi prenoćila kod nje. Selimova nova narudža je propala. Alije je sve uplašenija i uznemirenija zbog toga.
423: Ajsel je došla kod Melek da prenoći. Murat samo misli o djevojci kojoj je prodao mnogo stvari, skoro besplatno. Umit kao zove mušterije od kojih je trebala stići narudžba, pred Selimom glumi kako bi mu povjerovao. Asuman se sve više ljuti na Erkuta, koji je prodao narukvice za Arzu. On to sve čini kako bi pomogao Arzu. Elif ima temperaturu. Asuman ucijeni Erkuta, ili ona ili Arzu odlazi. Melek plače gledajući Kenanovu sliku. Arzu saznaje za Doruklar firmu koju drži Serdar i odlazi tamo. Selim još uvijek nije shvatio ko je njegov neprijatelj, tj. konkurencija na čelu Doruklar firme. Serdar i Arzu su šokirani vidjevši jedno drugo. On je tjera, međutim ona ga ucijenjuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site