Elif - od 424. do 426. epizode - Arzu prijeti Serdaru i Elif

Elif

Elif – od 424. do 426. epizode – Arzu prijeti Serdaru i Elif!

By  | 

Elif – od 424. do 426. epizode – Arzu prijeti Serdaru i Elif

424: Serdar pokušava naći kompromis sa Arzu, ali ona govori da je njena kuća i da joj je sve ukrao. Ipak sklope neki dogovor, on je uvodi u kuću, ali ona odbija izaći tvrdeći da je kuće njena. Elif se polako oporavlja, a Melek i Ajsel odlaze na posao. Zejnep njeguje Elif. Više ne predaje Džansu, ali misli o njenim ispadima. Selim gleda Kenanovu sliku i pita se kako je Kenak uspjevao u svemu. Arzu ispriča sve Erkutu o Serdaru i traži pomoć. Pelim dolazi sa Džansu i njenom majkom kod Zejnep. Murat je bolestan i ne može na posao. Džansu i majka se izvinjavaju Zejnep.
425: Džansku i majka se izvinjavaju Zejnep, žele i dalje da nastave sa časovima, ali Zejnep odbija. Pelin je moli, ali uzalud. Melek se umiva na česmi dok je Jusuf posmatra. Ona se opet suočava sa Bahrije. Arzu traži od Erkuta da neprimjetno uzme neke stvari od Serdara. Serdar i Gondža se svađaju i Serdar ode da spava u drugu sobu. Arzu ga budi pokazujući mu telefon koji je Erkut uzeo, na kome je snimak nje i Serdara u vezi Tugče.
426: Arzu ima jak adut protiv Serdara i postaje mu ozbiljan i jak neprijatelj. Elif ima noćnu moru da je kod Jusufa koji joj prijeti pištoljem. Serdar lomi svo suđe pred Arzu i tjera je. Gondža ustaje i vidi Serdara i Arzu kako sjede i nju kako se smije. Asuman ispituje Erkuta gdje je bio prošle noći. Gondža je očajna zbog Arzu. Melek se plaši za Elif jer im je Arzu za petama ponovo. Zejnep opet daje časove Džansu. Arzu prijeti Elif da ne smije dirati Tugčine stvari i krivi je za Tugčinu smrt. Selim je izbacuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site