Elif od 351. do 353. epizode!

Elif

Elif od 351. do 353. epizode!

By  | 

pageElif od 351. do 353. epizode!
351 epizoda
Uverena da je videla Elif, Melek počinje da je prati. Međutim, njeno ushićenje i radost se gubi kada shvati da je pogrešila. Iako srećna što se spasila Džemala, Elif je zabrinuta za Indži jer ju je ostavila samu. Arzu smatra da je Asuman ogromna opasnost po nju. Saznanje da je Nedždet poslao na imanje Ermirogluovih dodatno pojačava njen bes.

352 epizoda
Nedždet na sve načine pokušava da dođe do Asuman, ne znajući da je izgubila telefon. Saznanje za zdravstveno stanje Selimove i Zejnepine bebe strašno pogađa celu porodicu. Iznenadno pogoršavanje Zejnepinog stanja dovodi do fatalnog rezultata. Dok svi pokušavaju da uteše Zejnep i Selima, Melek ustrajno nastavlja potragu za svojom kćerkom. Tokom praćenja devojčice za koju je mislila da je Elif, susreće se sa neprijatnim iznenađenjem.

353 epizoda

Melek ipak uspeva da porazgovara sa Guldžan. Stvari koje sazna od male curice nanose joj bol na ionako ranjenom srcu. Kada ih Guldžanin stric opazi, Melek dolazi u konflikt s njim zbog čega završavaju u policiji. Asuman je primorana da ode kući po telefon gde je očekuje neprijatno iznenađenje. Tugče ne može da nađe Asuman na imanju. Ubeđena da ju je Arzu otpustila, Tugče se razbjesni na majku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site