Elif - od 435.ep. do 438. epizode - Arzu kidnapuje Elif

Elif

Elif – od 435. do 438. ep. – Arzu kidnapuje Elif!

By  | 

Elif – od 435.ep. do 438. epizode – Arzu kidnapuje Elif
435: Serdar odvodi Gondžu do kuće koju želi da kupi za njih. Pod izgovorom da bi počeli ispočetka, ali u stvati je primoran kako bi se riješio Arzu koja želi njihovu kuću u zamjenu za ćutnju. Ajsel krade zlato, ali policija hvata njenog muža i kod njega pronalazi zlato.

Ajsel ispriča Alije istinu, kako joj je muž prijetio i kako je ukrala zlato i smestila mu. Policija privodi njenog muža. Melek je sa Ajšegul i Ferhatom u policijskoj stanici.
436.: Ajsel je ostala vjerna Emiroglu porodici, a Kazim je dobio što je i zaslužio. Selim pokušava da napreduje, Zejnep ga podržava. Feride daje poklone djeci. Elif je jako srećna.Selim sreće Melek u policijskoj stanici i pita je otkud ona tu. Ona mu priča sve. Gondža saznaje da je Harun vlasnik kuće koju radnici grade, tj. za koju je Serdar rekao da je on vlasnik. Jusuf je pušten izzatvora. Melek mu se izvinjava jer je bez razloga bila loša prema njemu. Elif poklanja Jusufu psa kojeg je sanjala da mu daje. Melek se raduje zbog nje.
437.: Elif se sređuje, svi je pohvale. Arzu sanja Tugče. Budi se i uzima njenu sliku, obećava da je neće nikada zaboraviti. Plače. Elif ponovo kreće u školu. Gondža ispituje Serdara u vezi kuće pokušavajući da ga natjera da kaže istinu. On se uspjeva izvući. Arzu je odlučna da se osveti Melek i Elif zbog Tugče.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site