Selim upuca Arzu, Umit joj pomaže

Elif

Elif – od 442. do 444. epizode – Selim upuca Arzu, Umit joj pomaže!

By  | 

Selim upuca Arzu, Umit joj pomaže

442: Selim govori Asuman da je Erkut sigurno pomogao Arzu i da zna za Elifinu otmicu. Elif je sva uplašena. Asuman je izbezumljena nakon što je čula za Erkuta i Arzu. Informiše Gondžu. Melek zajedno sa Feride i Zejnep odlazi na mjesto gdje se Elif uplašila da bi saznale istinu. Selim dolazi kući i uzima pištolj. Melek pronalazi broš na mjestu gdje je Arzu vezala Elif. Gondža je kod Asuman i zove Arzu. Arzu uzima snimak od Gondže. Selim upuca Arzu, Umit prisustvuje tome. Da li će Arzu preživjeti?
443: Nakon Selimovog odlaska, Umit odvede Arzu u bolnicu. Selim govori kako je sve gotovo. Zejnep i porodica su zabrinuti jer se Selim ne javlja, a odnio je pištolj. Zejnep nazove Umita, ali ovaj ćuti. Elif ima temperaturu i noćne more. Alije se plaši za Selima. Vejsel i Tulaj dolaze kod Zejnep koja plače i govori šta se dogodilo. Selim odlazi na Kenanov grob. Umit ispituje doktora šta je sa Arzu.
444: Gondža daje novac Asuman koja je srećna. Murat odlazi u potragu za Selimom. Odlazi do Arzuine kuće, Vejsel pronalazi Selima na groblju i javlja svima. Murat se izvinjava Feride što je sumnjao u nju. Elif je bolesna zbog Funduka, psa koji je kod Jusufa i Feride. Murat ga traži da bi se Elif oporavila. Serdar javlja Umitu da je neko upucao Arzu, Umit ga informiše da je on odveo u bolnicu i dao joj krv. Selim se vraća kući i ispriča sve na zaprepaštenje članova porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site