Arzu daje ukućanima rok od 3 dana da napuste kuću

Elif

Elif – od 530. do 532. epizode – Arzu daje ukućanima rok od 3 dana da napuste kuću!

By  | 

 Arzu daje ukućanima rok od 3 dana da napuste kuću

530: Arzu je primorana da sarađuje sa Umitom, nakon saznanja da nema novca na računu. Njeno pojavljivanje na aukciji pokvari Jusufove planove zbog gotovo kupljenog imanja. Ali iako je izgubio, ne planira da joj tako lako prepusti sve i odlučuje da uloži sve napore i preuzme kuću od nje. Elif i Indži svojim potezom sipaju so na ranu ukućanima.
531: Ushićenje Indži i Elif zbog svog udjela u uljepšavanju imanja, kvari saznanje da se moraju iseliti iz kuće. Posljednja nada im je da uzmu najam od novog vlasnika. Međutim, šok uslijedi kada saznaju da je to niko drugo do Arzu.

532: Iako im je Arzu dala 3 dana da se isele iz kuće, Selim je odlučan da iskoristi zakonski rok. Ali porodica ne želi da gleda Arzu te traži od Selima da što prije pronađe neku kuću. Arzu posjećuje Jusufa što budi osjećaj krivice u njemu, jer je mogao da upozori Emirogluove na njen dolazak. Alije moli Melek za oproštaj. A Murat se pita zašto je Ajla toliko zainteresovana za njegova probleme sa dugovima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site